By admin juni 28, 2021 In Post

Sumventure Flightbar

Let me take you to Sumventure

“There’s a new Bar in town. Sumventure”


 

Mural Sumventure

Sumventure brengt je volgens een geheel nieuw concept de wereld rond. De beste Schotse Whiskey’s, smaakvolle Ierse Whisky’s en de fijnste Caribische Rum wordt er vrij serieus genomen! Bij Sumventure vlieg je de wereld rond in Utrecht.

Bites, geïnspireerd door de Caribische Roots van het brein achter Sumventure. Met zorg uitgekozen charcuterie, aangevuld met de best geselecteerde kazen.

Eigenaar en bedenker van het concept, Sumeet is tevens meer dan een vriend voor mij. Het was mij dan ook een enorme eer om met mijn foto’s een steentje bij te dragen aan de droom van Sumeet. 

Sumventure is niet een typisch ‘ Bruin Café’. Een Classy bar, met een moderne uitstraling. Het oog voor de detail vind je gauw terug in het interieur. Prachtige natuurstenen muren, een uit de losse pols geschilderde mural. 

De mural is een speciale. Het kostte een paar weken, maar het resultaat mag er wezen. Het laat zien waar Sumventure voor staat. Je vind er de prachtige Schotse Hooglanden in terug evenals een middeleeuws uitzicht op het kenmerkend Ierse landschap. Daarnaast vind je een kleurrijke ode aan Japan. 

Klik snel op één van de foto’s hiernaast om een impressie te krijgen van de bar. 

Beleef het zelf en boek je zitplaats bij Sumventure!

Oja! Vergeet je Paspoort niet aan te vragen bij Sumventure! Des de meer stempels, des meer kans je maakt op speciale aanbiedingen en free flights!