Sumeet & Annabelle The Wedding

Sumeet en Annabelle. Droomkoppel. Droomtrouwerij. Helaas gooide het virus roet in het eten. De tot in de puntjes georganiseerde, eigenzinnige en grootse trouwdag die Sum en Anna voor ogen hadden werd helaas afgeblazen. Toch lieten ze zich niet uit het veld slaan. Op het moment dat de maatregelen werden versoepeld, werd er snel geschakeld. Rekening houdende met alle beperkingen en maatregelen kregen ze het toch voor elkaar. 

Samen zorgde ze voor een stralende, emotionele, onvergetelijke en prachtige dag. 

Sum en Anna’s speciale dag is voor mij ook een hele speciale dag. Het is de eerste bruiloft die ik solo heb kunnen fotograferen. Vandaag was voor mij de kans om te laten zien wat ik heb geleerd van Ronald Kempff en wat ik heb gehad aan de masterclass van Asim Bari. Daarnaast ook wat ik mezelf heb kunnen aanleren. 
De dag begon met de nodige maar gezonde spanning. Naar mate de dag vorderde en ik vaker de sluiterknop z’n werk liet doen werd de droom steeds meer werkelijkheid. Ik voelde mij de fotograaf.

Ondanks dat de groep erg select was hebben Sum, Anna en de gasten er een geweldig feest van gemaakt. Ik moet zeggen dat de minimale bezetting in het stadhuis, waarbij alleen de naasten werden uitgenodigd, een bepaalde intimiteit met zich meebracht. De hartstochtelijke woorden naar elkaar, de ouders, de zussen en de zwagers voelden persoonlijker en raakte alle aanwezigen. Het langverwachte ja-woord completeerde de romantiek en was maar in 1 woord te omschrijven: ‘Prachtig’

Deze manier van bewerken is een idee van m'n vrouw.

Sumeet & Annabelle, via deze weg wil ik jullie bedanken. Voor een onvergetelijke ervaring, het was mij een eer onderdeel te zijn van jullie bijzondere dag. Om in deze moeilijke en gekke tijd jullie trouwerij te mogen fotograferen was voor mij een buitengewone beleving die ik voor altijd bij me zal blijven houden.

Ik hoop dat de foto’s jullie altijd zullen terugbrengen naar de fabelachtige dag en de liefde, emotie en plezier kunnen herbeleven.

Klik hier of op de foto hiernaast voor meer foto’s…