Masterclass

Uit het niets kreeg ik van Ronald Kempff een appje. Of ik mezelf zou willen inschrijven voor een Masterclass Bruidsfotografie. Gegeven door niemand minder dan de Asim Bari.
Het moge duidelijk zijn dat ik deze kans niet voorbij kon laten schieten. Een kans om de kennis op te vijzelen, te leren van de beste en andere fotografen te ontmoeten.

Bruidsfotografie

I was not disappointed. Een kijk in de wereld van een top fotograaf. Ik maakte kennis met Asim, zijn partner in Video Jiten van ‘Jiten Int’ en met de andere genodigden voor de masterclass. De diversiteit viel op, de ‘klas’ bestond uit beginners/amateurs (waaronder ik, hoi), professionele bruidsfotografen, een Newborn fotografe(?), videografen en een man die er gewoon zat voor de fun.

Asim bari

Kennis, talent en ervaring. Asim heeft het allemaal en dat zie je terug in zijn werk. Door Asim z’n masterclass ontstond er een nieuwe wereld voor mij. Een wereld vol creativiteit, meer verhaal en meer gevoel in foto’s. De manier waarop ik een fotomoment benader, is door zijn Masterclass veranderd. Het is aan mij om dit verder te ontwikkelen, en hopelijk kan ik ooit zijn niveau bereiken.