Pre Wedding
Shoot
Sumeet & Annabelle
utrecht..

Vanaf het moment dat ik aankondigde de fotografie in te willen gaan, kreeg ik de support van velen die mij nauw aan het hart liggen. De succes wensen voor een shoot, de complimenten, de nodige kritieken. 

Eind 2019 sprak Sumeet, zijn vertrouwen in mij uit, door mij te vragen zijn huwelijk in 2020 te fotograferen. Mijn eerste opdracht als bruidsfotograaf (solo!) is er dan ook gelijk ééntje! Een opdracht voor één van m’n beste vrienden!

Ik voel me vereerd om zijn bruiloft te mogen fotograferen! 

 

Sumeet en Annabelle ken ik al heel lang, maar heb ze nooit achter een camera gezet, en ze hebben mij ook nooit achter de camera gezien. De camera die hun fotografeert, that is. 

Vandaar ik ze een Pre Wedding Shoot voorstelde. Zo zien ze mij ook een keer van die kant. (Het is voor mij ook een uitgelezen kans op een shoot in deze moeilijke en rare tijden).

Een Pre Wedding Shoot in ’t hartje van Utrecht, onze stad. Bij Gauchos, waar ze elkaar leerden kennen. 

Deze shoot bevatte alle ingrediënten al, de liefde spatte er vanaf en het resultaat mag er wezen. Klik voor meer foto’s hier of op de foto hieronder.

Sum en Anna! Bedankt dat jullie mij deze kans boden en bedankt voor jullie vertouwen, ik ga er hard aan werken om bij jullie trouwerij nog mooiere foto’s af te leveren!