2nd Shooting

Tijdens een trainingssessie samen met de mentor in fotografie, Ronald, kwam er een boeking van hem ter sprake. Hij vertelde me dat er een boeking binnen was gekomen, van niemand minder dan een neef van mij. 
Gary. 
Nou, niet echt, ’t was meer Gary z’n wederhelft to be. Rejishka. 

Zelf stelde ik aan Ronald voor om op de bruiloft van Gary en Rejishka voor hem te ‘Second Shooten’. Zonder meer ging Ronald akkoord en zo geschiedde. 

Een mooie, gezellige en vooral voor mij, leerzame dag ging voorbij. Zonder Ronald in de weg te lopen, probeerde ik de foto’s te schieten welke hij zou missen en naarstig was ik op zoek naar die ene shot voor mijn portfolio. 

Een kleine greep bekijken uit de foto’s die KrampKreativ heeft geschoten, op deze bruiloft?

Klik dan op de foto links (Bekijk je deze post op je mobiel, klik dan hier) !